23 oktober 2007

Skidförbundet Suger på Facebook

Nu kan du joina gruppen Skidförbundet Suger på Facebook. Klicka här för att joina gruppen.




5 kommentarer:

Anonym sa...

En fråga Ants, har du ens gjort försök på senare år att föra en dialog med skidförbundet? Förbundet har ju förändrats en hel del de senaste 20 åren sedan du var aktiv med dina pajaskonster (som du verkar fortsätta med även nu). Du verkar leva i det förgångna...

Anonym sa...

Kan du säga mig vad som förändrats? Hur blir man som medlem eller medlemsförening inbjuden till årsmöte för snowboardsektionen i skidförbundet och kan välja styrelse och de personer som representerar? Behöver jag ens föra en dialog med dem. Varför skulle jag vilja det. Jag skiter i Skidförbundet och deras skit! Det var inte 20 år sedan jag var aktiv. Jag har varit aktiv hela tiden i branschen och scenen, men på andra sätt än att arrangera snowboardtävlingar och driva snowboardförbundet..

Anonym sa...

Till att börja med så är det inte samma folk som jobbar där längre. Hur du som medlem i en förening blir inbjuden? Ja antagligen på deras skidting och årsmöten där representanter från sdf'en bjuds in och de är även DEM som väljer förbundets styrelse. Du verkar ju ha noll koll på skidförbundet. Ett förslag, ta upp telefonen och ring ansvariga för snowboard och hjälp till att styra upp snowboardsverige istället för att vara cynisk och bitter ute på ditt eget lilla hörn.

Anonym sa...

Jag förstår inte vad Anders menar med att man måste se till och engagera sig i hela skidorganisatione, om man nu bara är intresserad av att hjälpa till med snowboard. Det luktar inte demokrati på långa vägar att begära att snowboardåkare ska behöva bry sig om längsskidåkning och allt, bara för att man vill göra något för snowboardsverige. Nej, släpp snowboarden fri igen. Våldtäkten är fullbordad från skidförbundet för länge sedan och nu behöver vi vara ifred, läka våra sår och bli starka igen.

Anonym sa...

Är du dum på riktigt msa? Du verkar inte förstå hur ett förbund är uppbygt, självklart har inte snowboard ett skit med längdskidåkning att göra även om de ligger inom samma förbund. gör om, gör rätt.